Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 22 Μαρτίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μεγάλο μποτιλιάρισμα, λόγω τροχαίου που έγινε νωρίτερα στην κάθοδο της Λ. Κηφισού, στο ύψος των ΚΤΕΛ. Η ουρά φτάνει κοντά στη γέφυρα Βαρυμπόμπης στη Νέα Ερυθραία. 

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τις Τρεις Γέφυρες έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν, στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου έως την Αγία Βαρβάρα και από τον Φάρο Ψυχικού έως τη Φειδιππίδου.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Πίνδου έως την Κηφισίας, στις Λεωφόρους Δημοκρατίας και Φυλής προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων, στη Λιοσίων από τη Λ. Κηφισού προς τον Σταθμό Αττικής.

Δυσκολίες  στην Καυτατζόγλου προς Πατησίων και στην Ελ. Βενιζέλου στο ύψος της Νέας Ερυθραίας.

Σε ισχύ βρίσκονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ημικόμβο Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,714 και 39,250, λόγω:

*Μετατόπισης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

*Αποκλεισμού νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

*Τοπικού αποκλεισμού της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ