Ελλαδα

Εισήγηση για κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα από την Τρίτη (16/3)

Με τηλεκπαίδευση θα γίνονται τα μαθήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάξη - Σχολείο
Τάξη - Σχολείο © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Εισήγηση για κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα από την ερχόμενη Τρίτη 16 Μαρτίου 2021.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων αποφάσισε και εισηγείται στην κυβέρνηση, από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε όλη τη χώρα να παραμείνουν κλειστά και τα μαθήματα να πραγματοποιούνται μέσω τηλεκπαίδευσης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου σε πολλές περιοχές της χώρας και της αύξησης των νέων κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα. Οι λοιμωξιολόγοι φέρεται να έλαβαν αυτήν την απόφαση, καθώς η διασπορά που παρατηρείται αφορά και τις μικρές ηλικίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία. 

Lockdown: Εννέα ακόμη περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

Νέα μέτρα, με την ένταξη νέων περιοχών στο «βαθύ κόκκινο» εισηγήθηκε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Όπως είναι αναμενόμενο, το lockdown παίρνει παράταση.

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων κατά τη συνεδρίαση της σήμερα εισηγήθηκε βαθύ κόκκινο, με το αυστηρότερο lockdown που αυτό συνεπάγεται και τα νέα μέτρα, για τις Περιφερειακές ενότητες Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Λέσβου, καθώς επίσης για τους δήμους Ιωαννίνων, Μετσόβου, Κατερίνης, Σκιάθου και Χανίων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ