Ελλαδα

Ημέρα της Γυναίκας: Η ανακοίνωση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

«Οι γυναίκες βρίσκονται πάντοτε στην πρώτη γραμμή της μάχης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός © EUROKINISSI

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Το «ευχαριστώ» στις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για το πολύτιμο έργο τους.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), τιμά τις γυναίκες όλων των Σωμάτων του, οι οποίες, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά λόγω της πανδημίας, βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όπου υπάρχει ανάγκη. 

Στα 143 χρόνια πορείας οι εθελόντριες του Ε.Ε.Σ. έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο ώστε ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να μπορέσει να σταθεί δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας και να υλοποιήσει με επιτυχία προγράμματα και δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής των πλέον ευάλωτων ομάδων και ανθρώπων.

Μάλιστα, οι γυναίκες αποτελούν την πλειοψηφία εθελοντριών και εργαζομένων που απασχολούνται στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ., ενός Τομέα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα, προσφέροντας ακούραστα τις υπηρεσίες τους, για να σωθούν χιλιάδες ζωές από την πανδημία και άλλες ασθένειες.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ευχαριστεί από καρδιάς όλες τις εθελόντριες του Ε.Ε.Σ. για τις υπηρεσίες που καθημερινά προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, επιδεικνύοντας εν μέσω πανδημίας, υψηλό αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνησης και αυτοθυσίας αλλά και αποθέματα ψυχικής αντοχής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ