Ελλαδα

Ναύπακτος: Χάλασε ψυγείο με εμβόλια, αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί

Στο Κέντρο Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμβόλιο - κορωνοϊός
Εμβόλιο - κορωνοϊός © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ναύπακτος: Αναβολή στους εμβολιασμούς μετά από βλάβη σε ψυγείο που φυλάσσονταν εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Αναβλήθηκαν τα ραντεβού για τον εμβολιασμό των πολιτών που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα (1/3) και αύριο Τρίτη (2/3) στη Ναύπακτο, καθώς το ψυγείο όπου φυλάσσονταν τα εμβόλια χάλασε μετά από διακοπή ρεύματος

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και τη σχετική καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, υπήρξε διακοπή ρεύματος Σάββατο προς Κυριακή στη συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία του ψυγείου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι δόσεις των εμβολίων φυλάσσονταν σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας της Ναυπάκτου, ωστόσο, λόγω προβλήματος το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να αχρηστευθούν οι δόσεις που επρόκειτο να γίνουν σήμερα και αύριο σε όσους είχαν κλείσει το ραντεβού τους.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αναφέρει: «Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων. Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας. Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνταν τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία. Σήμερα και αύριο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν προγραμματισμένα περί τα 120 ραντεβού». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ