Ελλαδα

Σκιαδαρέσης: Ήμουν μάρτυρας στον ξυλοδαρμό από τον Φιλιππίδη

«Χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης © EUROKINISSI

Στην επιβεβαίωση περιστατικού ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη, προχώρησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παρών στον ξυλοδαρμό ενός ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν, όπως αποκάλυψε, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» δήλωσε ο κύριος Σκιαδαρέσης.

Στη συνέχεια, μαζί με συναδέλφους παρενέβη ώστε να σταματήσει ο ξυλοδαρμός του καταγγέλοντα ηθοποιού. Όπως σημείωσε ο κύριος Σκιαδαρέσης, αμέσως μετά από αυτό το περιστατικό σκέφτηκε να εγκαταλείψει την παράσταση, αλλά έπειτα από συμβουλή του δικηγόρου του και έχοντας μόνο λίγες εναπομείνασες παραστάσεις, αποφάσισε να μην αποχωρήσει.

Ως προς την καταγγελία του θύματος του ξυλοδαρμού, ισχυρίστηκε πως αν οι αρχές τον καλέσουν να καταθέσει για το περιστατικό, ασφαλώς και θα το κάνει.

«Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Σκιαδαρέσης.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τον πελάτη του δικηγόρου Γιώργου Γεραρή, μια ημέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε εξηγήσεις για ποιον λόγο ο ηθοποιός συνομιλούσε με συναδέλφους στα καμαρίνια. Ακολούθησαν κάποια άσχημα λόγια και τότε σύμφωνα με την περιγραφή του καταγγέλοντα ηθοποιού, ο Πέτρος Φιλιππίδης άρχισε να τον γρονθοκοπά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ