Ελλαδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Το απολογητικό υπόμνημα - «Είμαι αθώος», δηλώνει

«Σκοπός τους είναι η ηθική μου εξόντωση δια του χαρακτηρισμού μου ως παιδόφιλου και βιαστή».

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο δρόμο προς την ανακρίτρια
Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο δρόμο προς την ανακρίτρια © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα που κατατέθηκε σήμερα στην ανακρίτρια - Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός για τις καταγγελίες.

Πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο δηλώνει αθώος, κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας

Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης κάνει λόγο για σκευωρία. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Λγνάδη, «σκοπός τους είναι η ηθική μου εξόντωση δια του χαρακτηρισμού μου ως παιδόφιλου και βιαστή». Μάλιστα, σημειώνει ότι όλη η σε βάρος του υπόθεση είναι κατασκευασμένη «από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του ΔΣ του ΣΕΗ και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεση μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται την ένωση Ελλήνων ηθοποιών και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση». 

«Ουδέποτε στην ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική - σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς την συναίνεση του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιοδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία», σημειώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ