Ελλαδα

Επίθεση με μολότοφ και μπογιές στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24»

Οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24
Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Επίθεση με μπογιές και μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» το βράδυ της Δευτέρας (22/2) - Οι πρώτες πληροφορίες.

Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού «Action24» στα Πατήσια καταγράφηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες έριξαν μπογιές, πέτρες και φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Την ώρα της επίθεσης, βρισκόταν στον «αέρα» η εκπομπή «Briefing» του Γιώργου Πιέρρου. Οι δημοσιογράφοι σημειώνουν ότι οι εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή. Όπως αναφέρθηκε, μολότοφ που έριξαν οι δράστες δεν «έσκασε». 

action.jpeg

Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24
Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 © (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


«Δεν φοβόμαστε», έγραψαν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού στον επίσημο λογαριασμό του Action 24 στο Twitter, και μοιράστηκαν φωτογραφίες από την είσοδο του των εγκαταστάσεων. 

«Κάθε επίθεση σε Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας #Action24», αναφέρει με ανάρτηση στο twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος, για την επίθεση στην τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης για την επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού. Και επισημαίνει: «Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Με ανακοίνωση του καταδικάζει την επίθεση και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η βία δεν θα περάσει», τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ