Ελλαδα

Σε αργία καθηγητής που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου

Κινήθηκε η διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάξη - Σχολείο
Τάξη - Σχολείο © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Υπουργείο Παιδείας: Σε αργία ο εκπαιδευτικός που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο για επτά χρόνια. - Συνελήφθη από τις αρχές.

Σε αργία θα τεθεί ο 62χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικου συγγενικού του προσώπου για επτά ολόκληρα χρόνια.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας, η Νίκη Κεραμέως κίνησε τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα μετά την άσκηση της σχετικής ποινικής δίωξης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονέων του παιδιού, με βάση την οποία σχηματίστηκε δικογραφία που εστάλη στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 62χρονου για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ' εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού και παράπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή.

Ο ανακριτής, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης με βάση το οποίο συνελήφθη ο 62χρονος. «Συνελήφθη με ένταλμα την 19-2-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ' εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τα 8 έως και τα 15 του χρόνια. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ