- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βγαίνουν από το κόκκινο δήμος Θήρας, Αγίου Νικολάου και Ζάκυνθος
Η ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά
Νίκος Χαρδαλιάς - Lockdown: Βγαίνουν από το «κόκκινο» χρωμα ο δήμος Θήρας, Αγίου Νικολάου και η Ζάκυνθος.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ότι από το «κόκκινο» χρωμα βγαίνουν ο δήμος Θήρας, ο δήμος Αγίου Νικολάου και η Ζάκυνθος.
Αντίθετα, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι στο «βαθύ κόκκινο» από αύριο ως την 1η Μαρτίου μπαίνει η Κάλυμνος και ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ παραμένουν Αχαΐα, Εύβοια, Μύκονος και Αττική.
Στο κόκκινο εντάσσονται και η ΠΕ Κεφαλληνίας, ο δήμος Θάσου, αλλά και όλη η ΠΕ Ηλείας, πλην της Ανδρίτσαινας. ο δήμος Αγιάς της ΠΕ Λάρισας, ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης, και οι δήμοι Κορίνθου και Νεμέας. Επίσης ο δήμος Άργους – Μυκηνών και ο δήμος Ζίτσας, της ΠΕ Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.