Ελλαδα

Λαϊκές αγορές: Πώς θα λειτουργήσουν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Τι πρέπει να γνωρίζουν πωλητές και καταναλωτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαϊκή αγορά
Λαϊκή αγορά και κορωνοϊός © EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές, το Σάββατο (20/02), εν μέσω αυστηροποιημένου lockdown για τον κορωνοϊό.

Σε λειτουργία θα είναι οι λαϊκές αγορές τόσο στην Αττική όσο και τη Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, παρά τους περιορισμούς του lockdown.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποιεί τις καταστάσεις των παραγωγών που θα εργαστούν στις λαϊκές αγορές σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν για την Αττική. 

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται:

«Σε εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, όλοι οι πωλητές των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Αττικής θα εργάζονται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με τις λίστες που θα αναρτώνται από τη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών».

Υπενθυμίζεται ότι προβλέπονται αποστάσεις των πάγκων μεταξύ τους, αλλά και «σπάσιμο» της λαϊκής σε δύο διαφορετικούς δρόμους για την αποφυγή συνωστισμού.

Όπως έχει ανακοινώσει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, για τις επιχειρήσεις τροφίμων, τις λαϊκές αγορές, τα pet shops, τα καθαριστήρια αλλά και τις υπηρεσίες τηλεφωνίας, το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται -τις καθημερινές- από 07:00 έως 20:30 και -τα Σάββατα- από 07:00 έως 17:30.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ