Ελλαδα

ΔΕΔΔΗΕ: 4.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα

Μια ακόμη ολονύχτια επιχείρηση από τα συνεργεία σε Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθεί να αποκαταστήσει βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθεί να αποκαταστήσει βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης © EUROKINISSI

Βυθισμένα στο σκοτάδι, χωρίς ρεύμα, παραμένουν για τέταρτη ημέρα 4.000 νοικοκυριά στην Αττική μετά την κακοκαιρία «Μήδεια».

Ακόμη 4.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοίνωσε απόψε ότι τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σημειώνεται ότι ο Άκης Πετρετζίκης ενημέρωσε ότι είναι για τρίτη ημέρα χωρίς ρεύμα στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή. Στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει, επίσης, τις ευχαριστίες του προς την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τέλος, όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία, προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Σημειώνεται ότι η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους  ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ