- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιόνια στην Αττική... λιακάδα στην Καλαμάτα
Πολίτες κατέβηκαν για βόλτα στην παραλία
Την ώρα που στην Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε τσουχτερό κρύο και πολύ χιόνι, στην Καλαμάτα είχε ηλιοφάνεια - Δείτε τις εικόνες.
Μπορεί η κακοκαιρία «Μήδεια» να έβαλε δύσκολα σε Αττική και Εύβοια, έχοντας δοκιμάσει σκληρά τους κατοίκους στη Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει με την Καλαμάτα.
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η επέλαση του χιονιά στην Αττική, με το χιόνι να φθάνει μέχρι το παραλιακό μέτωπο, καλύπτοντας ακόμη και την παραλία στο Παλαιό Φάληρο, στην Καλαμάτα ήταν «Χαρά Θεού» με ηλιοφάνεια.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύει το tharrosnews.gr για τον καιρό που επικρατούσε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός ήταν αίθριος, με τον υδράργυρο να φθάνει στους 10,1 βαθμούς Κελσίου -την υψηλότερη θερμοκρασία στη χώρα.
Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν μια σύντομη βόλτα στην παραλία της Καλαμάτας, ενώ δεν έλειψαν και οι τολμηροί που έκαναν μια βουτιά στη θάλασσα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.