Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Στους 3 οι νεκροί

Ένας 73χρονος έχασε τη ζωή του, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μηχάνημα οξυγόνου μετά από διακοπή ρεύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μήδεια» - Δεύτερος νεκρός στην Εύβοια
Κακοκαιρία «Μήδεια» - Δεύτερος νεκρός στην Εύβοια © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ

Αυξήθηκαν στους 3 οι νεκροί από την κακοκαιρία «Μήδεια», με έναν 73χρονο στην Εύβοια να είναι το τελευταίο θύμα.

Τρία είναι τα θύματα που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία «Μήδεια». Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει και δεύτερος νεκρός στην Εύβοια.

Μετά τον 80χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στον απομακρυσμένο οικισμό Τρούπι, ένας 73χρονος έχασε τη ζωή του στην περιοχή Μουρτιά Ελυμνίων.

Δημοσίευμα στην Ευβοϊκή Γνώμη αναφέρει ότι ο 73χρονος πέθανε, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μηχάνημα που του παρείχε οξυγόνο, καθώς σημειώθηκε διακοπή ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια». Αττική και Εύβοια είναι οι δύο περιοχές της χώρας που δέχτηκαν μεγάλη ποσότητα χιονιού το τελευταίο 24ωρο, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να προκαλούν διακοπές ρεύματος, καθώς κλαδιά ακόμα και ολόκληρα δέντρα υποχώρησαν από το βάρος του χιονιού, πέφτοντας πάνω σε τμήματα του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Στην Αττική το χιόνι κάλυψε το παραλιακό μέτωπο, σκεπάζοντας ακόμα και την παραλία του Παλαιού Φαλήρου. Την ίδια ώρα χιόνι σκέπασε και το λιμάνι του Πειραιά, με τις μοναδικές εικόνες να κάνουν τον γύρο των social media.

Συνολικά, οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία είναι τρεις. Ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην Κρήτη εντοπίστηκε νεκρός έξω από το μαντρί του στο Καμινάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ