- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χιόνια στην Αττική: Στιγμιότυπα από την επέλαση της «Μήδειας»
Χιονοπτώσεις ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ
Χιόνια στην Αττική: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες στην πρωτεύουσα - Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την επέλαση της «Μήδειας».
Χιόνια σε πολλές περιοχές της Αττικής κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και σύμφωνα με το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, από απόψε το βράδυ μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, χιονόπτωση θα έχουμε ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.
Η επέλαση της «Μήδειας» έχει προκαλέσει προβλήματα ηλεκτροδότησης, με διακοπές ρεύματος (και) στην Αττική, σε ορισμένα τμήματα στις περιοχές Βαρυμπόμπη, Ασπρόπυργος, Αυλώνα, Μαλακάσα, Διόνυσος, Δροσιά, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Εκάλη, Πικέρμι, Ροδόπολη και Σταμάτα.
Στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας και για ένα 24ωρο η Εθνική Οδός θα ξανακλείσει.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, τα ειδικά σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Τετάρτη (17/2) λόγω των ιδιαίτερα έντονων καιρικών συνθηκών που αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Περιφέρεια.
Χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες στην Αττική
Χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να έχουμε από το βράδυ της Δευτέρας έως και το απόγευμα της Τρίτης στην Αττική, σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κατά το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μήδεια».
Χιονοπτώσεις από το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένονται σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, καθώς και σε περιοχές ακόμη και χαμηλού υψομέτρου της Κρήτης, ενδεχομένως και σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου των Βορείων Κυκλάδων. Βροχές ή χιονόνερο αναμένονται στις Σποράδες, στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις παράκτιες περιοχές της Κρήτης.
Ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Στερεάς και της Κρήτης κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη, γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, εφόσον είναι αναγκαίες.
Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 μποφόρ, ενώ ιδιαίτερα στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα φτάνουν τα 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το μεσημέρι της Τρίτης. Στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα τον ολικό παγετό και τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης, οπότε οι ελάχιστες θερμοκρασίες στη Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους χαμηλότερες των -15 βαθμών Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Καυτή Τρίτη με θερμοκρασίες ρεκόρ στα ηπειρωτικά - Πού αναμένονται τοπικές καταιγίδες
Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τον θάνατο της ανήλικης
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Δυτική και νότια Ελλάδα θα επηρεαστούν περισσότερο
Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Αργυρούπολη, Σταθμός Λαρίσης και Νέο Ηράκλειο αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση
Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες
Ιδανικός προορισμός για οικογένειες και για τους λάτρεις της φύσης και των καταδύσεων
Πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης
Έντονη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας
Η αλλοδαπή τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε δύσβατο μονοπάτι και κάλεσε το 112
«Οι οικογένειες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια»
Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Χωράφα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.