Ελλαδα

«Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα Σποράδες και περιοχές της Αττικής

Προβλήματα και στην Εύβοια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Kακοκαιρία «Μήδεια»
Kακοκαιρία «Μήδεια» © EUROKINISSI

Προβλήματα στο δίκτυο του ηλεκτρισμού έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια» - Χωρίς ρεύμα Σποράδες και περιοχές της Αττικής

Σε Αττική, Σποράδες, Εύβοια και χωριά της Ηπείρου εντοπίζονται σημαντικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» που σαρώνει τη χώρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα είναι:

Στην Αττική περιοχές της Εκάλης, Δροσιάς, Αγίου Στεφάνου, Ροδόπολης, Σταμάτας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Αυλώνας και Καλάμου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εύβοια, όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών λόγω της χιονόπτωσης κυρίως στο βόρειο τμήμα σε χωριά πλησίον της Αιδηψού αλλά και του Μαντουδίου.

Επιπλέον, προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζει το κεντρικό και ανατολικό τμήμα του Ζαγορίου, τμήμα του δήμου Τζουμέρκων και ο Μεσόπυργος Άρτας.

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση των Σποράδων, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προσεγγίσουν τα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων και να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ