Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 15.02

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων λόγω του χιονιά
Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων λόγω του χιονιά © EUROKINISSI/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο «κόκκινο» παραμένει η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, που επικρατεί.

Λόγω της σφοδρότητας του χιονιά  και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά έως τη Λαμία  παραμένει κλειστή. Οι οδηγοί με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. 

Μποτιλιάρισμα από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Γέφυρα Καλυφτάκη και στα δύο ρεύματα της Ελ. Βενιζέλου, στη Νέα Ερυθραία. 

Χαμηλές ταχύτητες και στα  δύο ρεύματα της Κηφισίας σε όλο το μήκος της και στην κάθοδο της Μεσογείων από Χολαργό προς το Ερρίκος Ντυνάν.

Η έντονη χιονόπτωση έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα σε όλους τους δρόμους από και προς Ελευσίνα (Αττική οδός, Εθνική οδός, Παλαιά Εθνική οδός).

Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία φορτηγών στην Αττική οδό από Ελευσίνα έως Μεταμόρφωση, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, υποχρεωτική η έξοδος των φορτηγών στην Περιφερειακή Αιγάλεω.

Έχει κλείσει η Λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων « Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”, η Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. η Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Με αλυσίδες η κίνηση από τη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. Αθήνας – Θήβας με τον Κόμβο Βιλλίων μέχρι την περιοχή Βίλλια. και η  οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο Παπάγου προς Υμηττό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ