Ελλαδα

Σκαρμούτσος: Το «ακορντεόν» θα ήταν ο θάνατος της εστίασης

«Καλύτερα να ανοίξουμε μια και καλή το καλοκαίρι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος © EUROKINISSI

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η κατάσταση στο χώρο της εστίασης και η εκτίμηση του σεφ για το άνοιγμα των εστιατορίων - Όχι σε άνοιγμα «ακορντεόν».

O σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε σήμερα για την κατάσταση που επικρατεί στην εστίαση, με τον κλάδο να παραμένει κλειστά λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα για ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού. Ο σεφ ξεκαθάρισε ότι ένα σύστημα «ακορντεόν» στο χώρο, θα αποτελούσε το «θάνατο της εστίασης»

«Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί όταν ανοίξουμε. Η κυβέρνηση βοηθάει όσο μπορεί και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για το μέλλον», δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και επεσήμανε ότι το άνοιξε -κλείσε στην εστίαση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. «Το ”ακορντεόν” θα είναι ο θάνατος της εστίασης. Καλύτερα να ανοίξουμε μια και καλή το καλοκαίρι».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εκτίμησε ότι τα Χριστούγεννα του 2021 θα είμαστε πιο κοντά στην κανονικότητά μας και ότι τα μέτρα φέτος το καλοκαίρι θα είναι πιο σκληρά. Σημείωσε, μάλιστα, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δηλώνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να έχουν κόσμο στα μαγαζιά τους.

«Υπάρχει μεγάλη θλίψη, ειδικά όταν σε παίρνουν οι εργαζόμενοί σου και δεν ξέρεις τι να τους απαντήσεις», ανέφερε ο σεφ. Επιπλέον, επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις θεωρούν ως δεδομένο να κρατήσουν όλο το προσωπικό, ακόμα και να προσλάβουν περισσότερο κόσμο, ενώ σκέφτονται και καινούριες ιδέες μέσα στην καραντίνα.

Σκαρμούτσος: Το άνοιξε-κλείσε θα είναι ο θάνατός μας | Σήμερα | 11/02/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ