Ελλαδα

Lockdown στην Αττική- Σχολεία: Το ωράριο της τηλεκπαίδευσης

Δια ζώσης τα μαθήματα στα ειδικά σχολεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθήτρια κάνει το μάθημά της μέσω τηλεκπαίδευσης
Μαθήτρια κάνει το μάθημά της μέσω τηλεκπαίδευσης © EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Lockdown στην Αττική: Με τηλεκπαίδευση από αύριο Πέμπτη (11/2) το μάθημα στα σχολεία - Ποιες ώρες θα γίνεται ανά βαθμίδα.

Από αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου οι μαθητές όλων των βαθμίδων των σχολείων της Αττικής επιστρέφουν στην τηλεκπαίδευση, λόγω της επιβολής του καθολικού lockdown.

Η τηλεκπαίδευση αφορά την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγεία, δημοτικά, ολοήμερα σχολεία, γυμνάσια και λύκεια γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης), καθώς και όλες τις λοιπές εκπαιδευτικές δομές. Διά ζώσης επιτρέπεται η εκπαιδευτική λειτουργία των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.

Η τηλεκπαίδευση θα διενεργείται πρωινές ώρες για γυμνάσια και λύκεια και μεσημβρινές ώρες για νηπιαγωγεία και δημοτικά, όπως ακριβώς γινόταν και κατά το lockdown του περασμένου Νοεμβρίου. Επιπλέον, από αύριο Πέμπτη και ώρες 10-12 το πρωί ξεκινά εκ νέου η προβολή επεισοδίων εκπαιδευτικής τηλεόρασης από την ΕΡΤ2, για τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ