Ελλαδα

Έκρηξη στα γραφεία ομίλου εφημερίδων στην Αθήνα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία, περιπολικό © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού με γκαζάκια σημειώθηκε στο κτίριο που στεγάζει τις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Εσπρέσο» και «Εστία».

Μικρές υλικές ζημιές, χωρίς αναφορές για τραυματίες, προκάλεσε η επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που σημειώθηκε σε κτίριο που στεγάζει όμιλο εφημερίδων στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, άγνωστοι έφτασαν στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία», «Εσπρέσο» και «Εστία», το οποίο βρίσκεται στο Παγκράτι, στην οδό Ερατοσθένους και τοποθέτησαν τον μηχανισμό με γκαζάκια, γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα.

Η έκρηξη που ακολούθησε, προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, αλλά ευτυχώς τη στιγμή της έκρηξης δεν υπήρχαν άτομα κοντά στο σημείο, οπότε προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Τις έρευνες για την επίθεση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, ενώ άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο μαζί με άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, συνέλλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού, ώστε να τους βοηθήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ