Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 09.02

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι Χαϊδαρίου έως τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου και στην Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά, λόγω έργων.

Πολύ αυξημένη η άνοδος της Λεωφόρου Κηφισού από τις Τρεις Γέφυρες έως τη Ν. Φιλαδέλφεια και η κάθοδος από την Αττική οδό έως τις Τρεις Γέφυρες και από του Ρέντη έως την συμβολή με την Παραλιακή και εν συνεχεία στο ρεύμα προς Γλυφάδα μέχρι το Δέλτα Φαλήρου. 

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή και στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λ. Καλαμακίου έως το Τροκαντερό. 

Δυσκολίες στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου, στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό έως την Φειδιππίδου, αλλά και στην Κατεχάκη από την Πίνδου έως την Κηφισίας. 

Καθυστερήσεις στην Στρατάρχου Παπάγου και την Λεωφόρο Καματερού από το Ίλιον προς τη Λ. Φυλής, στη Μαρμαρά και Ηρακλείτου προς Ζωφριά και στα δύο ρεύματα της Λ. Φυλής από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης έως την Παναγίας Γρηγορούσης στο Ζεφύρι.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αμφιθέας προς τη Λ. Συγγρού, στην Καλλιρρόης/Π. Τσαλδάρη από Πειραιώς προς Καλλιθέα, στην Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη, στην Πειραιώς προς Ομόνοια και στην Λ. Γαλατσίου προς την Λ. Βεΐκου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ