Ελλαδα

Χαϊκάλης για καταγγελίες Αραβή: Ζητώ συγγνώμη, ήμουν ερωτευμένος

«Δεν ακυρώνω τίποτα από όσα λέει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης
Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης © ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντηση του ηθοποιού στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή. - Ζήτησε συγγνώμη από την ίδια και τους γονείς της.

O ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης απάντησε σήμερα στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στην ηθοποιό, Ηλιάνα Αραβή, η οποία δεν είχε κατανομάσει τον ηθοποιό που κατήγγειλε. 

Ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Open, «Έλα Χαμογέλα» και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της ηθοποιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ακυρώνω τίποτα από όσα λέει». Ο ηθοποιός ζήτησε, μάλιστα, συγγνώμη από την ίδια -που τότε ήταν ανήλικη-, αλλά και από τους γονείς της, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να υπερβάλλει.

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και προσέθεσε: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός δήλωσε: «Είναι πολύ συζητήσιμο πώς διαχειριζόμαστε το θέμα του πρόστυχου λόγου. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και θες να της εκφράσεις τους πόθους σου, δεν συνηθίζεις να λες “βλέπω το στήθος σου και αισθάνομαι μια ανάταση”».

Παύλος Χαϊκάλης: Δέχομαι τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω δημόσια συγγνώμη | Έλα Χαμογέλα

Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή

Η Ηλιάνα Αραβή μίλησε εχθές (6/2) για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από κωμικό ηθοποιό, χωρίς να κατανομάσει τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», γιατί -όπως είπε- δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Η ηθοποιός από την Κύπρο δήλωσε ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό. «Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας» είπε και προσέθεσε: «Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες. Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες». 

Η καταγγελία της Ηλιάνας έχει κατατεθεί και στο Σωματείο Ηθοποιών.

Σοκάρει η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό | Έλα Χαμογέλα! 6/2/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ