Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 04.02

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως το Δέλτα Φαλήρου, στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τη Δυρραχίου έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην κάθοδο της Λ. Κηφισού από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως την Ιερά οδό και από την Πειραιώς έως την Παραλιακή.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Λεωφόρο Λαυρίου από το ύψος του Αγίου Σάββα στα Γλυκά Νερά έως την στροφή Λεονταρίου, στη Λ.Αμφιθέας από το ρέμα της Πικροδάφνης έως τη Λ. Συγγρού, στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από τη Λ. Αλίμου έως το Τροκαντερό, στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας από το Μαρούσι έως την Πανόρμου ανά τμήματα, στην άνοδο από τον Φάρο Ψυχικού έως τα Σίδερα Χαλανδρίου, στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό έως τη Φειδιππίδου και στην Κατεχάκη από 251 ΓΝΑ έως τη Μεσογείων.

Δύσκολη η κάθοδος της Βασ. Σοφίας, η Παν. Τσαλδάρη προς Καλλιθέα, η 34ου Συντάγματος στον Πειραιά και η είσοδος της Λ. Αθηνών στο ύψος της Λ. Κηφισού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ