Ελλαδα

Κορωνοϊός: Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Νίκος Χαρδαλιάς και Παναγιώτης Αρκουμανέας μετέβησαν εχθές στην πόλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη: Στην πόλη μεταβαίνει εκτάκτως ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ - Εντοπίστηκε κρούσμα μετάλλαξης κορωνοϊού από τη Νότια Αφρική

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εκτάκτως ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Νίκος Παπαευσταθίου, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες προετοιμασίας, στα νοσοκομεία του ΕΣΥ της συμπρωτεύουσας, εν όψει του ενδεχόμενου τρίτου κύματος της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη εχθές Κυριακή εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός τη μετάλλαξη του κορωνοϊού από τη Νότια Αφρική

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας διάκονος στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως βρέθηκε θετικός στη μετάλλαξη κορωνοϊού από τη Νότια Αφρική.

Σε δημοσίευμα του thestival, επισημαίνεται ότι ένας 36χρονος κληρικός, ο οποίος είναι προσωπικός διάκονος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, διαγνώστηκε θετικός στη νοτιοαφρικάνικη μετάλλαξη κορωνοϊού. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open μετέδωσε ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είχε νοσήσει και πριν από δύο μήνες, από το βασικό στέλεχος του ιού.

Ο διάκονος με τη μετάλλαξη από τη Νότια Αφρική, παραμένει σε απομόνωση. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών του. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ