- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Αλεξανδρούπολη: Πυροσβέστης πνίγηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης
Πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές από σχολείο
Αλεξανδρούπολη: Πνιγμός πυροσβέστη κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τον απεγκλωβισμό μαθητών από σχολείο.
Τη ζωή του έχασε πυροσβέστης στην Αλεξαδρούπολη, καθώς -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πνίγηκε όταν παρασύρθηκε απ’ τα νερά μέσα απο το πυροσβεστικό του όχημα στον Απαλό.
Ο πυροσβέστης πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές από κοντινό σχολείο. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς.
Σύμφωνα με το evros-news.gr, o 46χρονος πυροσβέστης, ήταν οδηγός σε πυροσβεστικό όχημα, το οποίο εγκλωβίστηκε στα νερά της βροχής και στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του, παρασύρθηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα πιο πέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου. Οι συνάδελφοί του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
«Το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε, και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά… Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο οδηγός παρασύρθηκε βγήκε στην πλευρά του αεροδρόμιου και εντοπίστηκε νεκρός. Ήταν άνω των 40 ετών», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρης Πέτροβιτς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.