Ελλαδα

Επιστροφή στα θρανία για μαθητές σε Γυμνάσια και Λύκεια (εικόνες)

Τα νέα δεδομένα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνοιξαν Γυμνάσια και Λύκεια
Άνοιξαν Γυμνάσια και Λύκεια © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων επέστρεψαν σήμερα στα σχολεία τους με θερμομέτρηση, μάσκες και μπουφάν.

Επιστροφή στα θρανία σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, μετά από 2,5 μήνες, για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων με εξαίρεση τις κόκκινες περιοχές. Οι μαθητές στα Γυμνάσια και τα Λύκεια που άνοιξαν ενημερώθηκαν από τους καθηγητές τους για τα νέα δεδομένα που εκτός από τις μάσκες τους θα πρέπει να φορούν και τα μπουφάν τους καθώς τα παράθυρα στις αίθουσες θα παραμένουν ανοιχτά.

sxoleio_3.jpg
© EUROKINNISSI

sxoleio_4.jpg
© EUROKINNISSI

sxoleio_5.jpg
© EUROKINNISSI

sxoleio_6.jpg
© EUROKINNISSI

sxoleio_2.jpg
© EUROKINNISSI

Πριν από την είσοδο τους στον προαύλιο χώρο αλλά και εντός των σχολικών αιθουσών θερμομετρούνται και λαμβάνουν οδηγίες που πρέπει να τηρούν.

«Ξεκινάμε σήμερα μετά από δυόμιση μήνες περίπου και είμαστε καθόλα έτοιμοι. Τα παιδιά έπρεπε να είναι στο σχολείο για πολλούς λόγους, συναισθηματικούς, διδακτικούς, ψυχολογικούς κ.α. Εμείς πήραμε όλα τα μέτρα για να διαφυλάξουμε την παραμονή τους στο σχολείο σε πλήρη ασφάλεια», τόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

sxoleio_7.jpg

sxoleio_8.jpg
© EUROKINNISSI

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι σε επικοινωνία με τους δήμους έχει υπάρξει πρόνοια ώστε οι υποδομές να είναι σε άριστη κατάσταση και έχουν σταλεί οδηγίες που θα τηρηθούν απαρέγκλιτα.

Στα σχολεία οι μαθητές - GRTimes.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ