- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και πρόστιμα για συγκεντρώσεις σε σπίτια, κατά παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Δύο συγκεντρώσεις ατόμων σε σπίτια, κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού, προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ, έπειτα από σχετικές καταγγελίες.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Νεάπολης 30χρονος διοργάνωσε πάρτι σε ισόγειο διαμέρισμα, με τη συμμετοχή εννέα ακόμη ατόμων. Ο διοργανωτής συνελήφθη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, αλλά οι συμμετέχοντες διέφυγαν πριν την έλευση την αστυνομίας.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στις 3 τα ξημερώματα συνελήφθη 26χρονος και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη διοργάνωση συγκέντρωσης με τέσσερα ακόμη άτομα, στα οποία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στο καθένα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.