- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από την συμβολή της, με την Λεωφόρο Κηφισού έως το Δέλτα Φαλήρου στην κατεύθυνση προς Γλυφάδα, καθώς κλειστή παραμένει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, λόγω των αναγκαίων έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου. Επίσης στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας κυρίως στο ύψος του Φάρου και στην κάθοδο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού έως την Φειδιππίδου, στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας από Μουστοξύδη έως Ιπποκράτους, στην Αχιλλέως, στην Φιλολάου, στην Π. Τσαλδάρη στο ύψος της Χαμοστέρνας στον Ταύρο και στην Κόνωνος στον Πειραιά.
Χαμηλές ταχύτητες στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Νέα Ερυθραία, στην οδό Καρέα στο Μετς και στην 34ου Συντάγματος στον Πειραιά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Αμετάβλητο το θερμό σκηνικό - Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά
Έχουν την τιμητική τους και περιμένουν τις ευχές μας...
Σε εξέλιξη η έρευνα για το ατύχημα
Οι ουρές αρνητών στην Κοζάνη, η παραπληροφόρηση και τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας
Επιταχύνονται οι διαδικασίες καταγραφής ζημιών από την Περιφέρεια Κρήτης και τους γεωτεχνικούς
Περισυλλογή από πλοίο υπό βρετανική σημαία και μεταφορά στο λιμάνι της Καλαμάτας
Η καταγγελία στην Αστυνομία και το μακάβριο εύρημα στο υπόγειο
Τα στοιχεία σοκ για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή
Ποια είναι η τελευταία εικόνα από το πύρινο μέτωπο
Ποιο άτομο έχει μπει στο κάδρο των ερευνών
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.