- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πατέρας και ανήλικος γιος φερόμενοι δράστες της επίθεσης στη δομή φιλοξενίας ανηλίκων, συνελήφθησαν από τις Αρχές.
Στη σύλληψη ενός πατέρα και του ανήλικου υιού του προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για την επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη δομή φιλοξενίας ανήλικων προσφύγων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, κατέληξαν στην ταυτοποίηση πατέρα και γιού, από φωτογραφίες που τράβηξαν με τα κινητά τους, οι ανήλικοι φιλοξενούμενοι της δομής της Εκκλησίας που δέχτηκαν την επίθεση.
Έτσι, οι αστυνόμοι του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να ξεκινήσουν τις έρευνές τους και να καταλήξουν στον 31χρονο και τον 13χρονο γιό του, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται από τα πρώτα στοιχεία προέβησαν στην επίθεση κατά της δομής.
Εκ μέρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται, ενώ ο πληρεξούσιος δικηγόρος της δομής, Θοδωρής Καραγιάννης, θα καταθέσει συμπληρωματική μήνυση σε βάρος των δραστών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.