Ελλαδα

52χρονος νίκησε τον κορωνοϊό μετά από 40 ημέρες στη ΜΕΘ

Έχασε 17 κιλά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Στεφάνου
Στέφανος Στεφάνου © Mega

Ο 52χρονος Στέφανος Στεφάνου νίκησε τη μάχη με τον κορωνοϊο μετά από 40 ημέρες στη ΜΕΘ και επέστρεψε σπίτι.

Τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοιο για 42 ολόκληρες ημέρες, διασωληνομένος στη ΜΕΘ, περιέγραψε μιλώντας στο MEGA ο 52χρονος, Στέφανος Στεφάνου. Όπως είπε oλα ξεκίνησαν στις 8 Νοεμβρίου όταν διακομίσθηκε με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σωτηρία. Δύο ημέρες μετά διασωληνώθηκε.

Φύλακας άγγελος του η Ιλιά, μια νοσηλεύτρια που του κρατούσε το χέρι στην εντατική του νοσοκομείου και του έλεγε πως θα βγει νικητής.

Ο Στέφανος Στεφάνου ήταν ο ασθενής Νο 3 για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της μονάδας εντατικής θεραπείας του Σωτηρία. Ενώ εκείνος έδινε σκληρή μάχη με τον ιό είχε να αντιμετωπίσει και τη μοναξιά αφού όπως όλοι οι ασθενείς έτσι και ο ίδιος δεν είχε κανέναν στο πλευρό του για να του δίνει κουράγια και δύναμη. Η σύζυγός του καθημερινά στη μια το μεσημέρι ενημερωνόταν από το προσωπικό του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος όμως τα κατάφερε και βγήκε νικητής. Σήμερα 17 κιλά πιο αδύνατος, ο Στέφανος Στεφάνου ευχαριστεί το προσωπικό του Σωτηρία που τον κράτησε στη ζωή και πλέον επέστρεψε κοντά στην γυναίκα και του δυο του παιδιά κρατώντας έτσι την υπόσχεση που τους είχε δώσει: Να βάλει εκείνος το αστέρι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ