Ελλαδα

Το σποτ της ΕΛ.ΑΣ για Χριστούγεννα, Άγιο Βασίλη και κορωνοϊό

Το... αστυνομικό μπλόκο και το μήνυμα για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων τις γιορτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
agios-vasilis-astynomia-spot-xristougenna.jpg
© Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police/YouTube

Το χριστουγεννιάτικο σποτ της ΕΛ.ΑΣ έχει αστυνομικό «μπλόκο» στον Άγιο Βασίλη, ευχές για Χριστούγεννα με ασφάλεια και μήνυμα για τα μέτρα του κορωνοϊού.

Τις ευχές της για Χριστούγεννα 2020 με ασφάλεια και υγεία στέλνει η ΕΛ.ΑΣ. με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άγιος Βασίλης.

Η Αστυνομία στέλνει το μήνυμα στους πολίτες ότι κανένας δεν εξαιρείται από τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2020 κατά τη διάρκεια της live ενημέρωσης για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα τα Χριστούγεννα, τότε θα ληφθούν ακόμη πιο αυστηρά την Πρωτοχρονιά.

Στο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ παρουσιάζεται ο Άγιος Βασίλης με τους τάρανδους και το έλκηθρο, να φορά μάσκα για τον κορωνοϊό, ενώ έχει ξεκινήσει το ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Ο Άγιος Βασίλης πέφτει σε... αστυνομικό μπλόκο. Έχει στείλει SMS στο 13033 ωστόσο βρίσκεται εκτός Περιφερειακής Ενότητας και βρίσκεται έτσι αντιμέτωπος με πρόστιμο. Ευτυχώς, έχει μαζί του τη «βεβαίωση εργοδότη» -Στην προκειμένη περίπτωση, τα παιδιά όλου του κόσμου.

«Εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές», είναι το μήνυμα που στέλνει με το σποτ αυτό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα Χριστούγεννα 2020. Και προσθέτει: «Αφού η ζωή δεν μας γελάει φέτος, ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον χαρούμενες ευχές. Για να πάνε οι άσχημες ημέρες πίσω».

Χαρούμενες ευχές από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ