Ελλαδα

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά στις 18:00 για τα μέτρα των Χριστουγέννων

Αναμένεται να ξεδιπλώσει το σχέδιο που θα τεθεί σε εφαρμογή τις γιορτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να παρουσιάσει τον οδικό χάρτη των μέτρων που θα ισχύουν για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα προχωρήσει εκτάκτως σήμερα, Τρίτη στις 18:00, στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η ενημέρωση της Παρασκευής κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει λόγω της ημέρας των Χριστουγέννων. 

Στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετάσχουν επίσης ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, αλλά και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να παρουσιάσει τον οδικό χάρτη των μέτρων που θα ισχύουν για τις ημέρες των εορτών, ενώ θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις για τις μετακινήσεις των πολιτών ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με sms στα τραπέζια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στείλουμε παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να πάμε στα τραπέζια, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που απηύθυνε εκ νέου έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Στέλιος Πέτσας αναγνώρισε ότι όλα τα χρόνια της κρίσης έπεσε το εισόδημα, καθώς και ότι «η πανδημία ήταν μία τροχοπέδη κι έτσι πάμε πίσω από την ανάκαμψη», σημείωσε ότι, «το Κράτος έχει σταθεί αρωγός, όσο μπορούσε, κι ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ