- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κορωνοϊός: Η κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική | 21.12.2020
Πόσα κρούσματα καταγράφονται στη Δυτική Αττική
Κρούσματα κορωνοϊού: Πώς κατανέμονται στην Αττική, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ - Τα στοιχεία της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου.
Ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τελευταίου 24ώρου για την κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού στις Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας. Η Αττική είναι η Περιφέρεια με τα περισσότερα κρούσματα σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η κατανομή των κρουσμάτων στην Αττικής έχει ως εξής:
- 11 κρούσματα στην Ανατολική Αττική
- 28 κρούσματα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
- 24 κρούσματα στην Δυτική Αττική
- 13 κρούσματα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών
- 31 κρούσματα στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών
- 9 κρούσματα στον Νότιο Τομέα Αθηνών
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Νήσων.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα (21/12) 526 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 131597, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.
5229 (4.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 38481 (29.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
505 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 164 (32.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.4%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 812 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 85 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4257 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1717 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.