Ελλαδα

Ασπρόπυργος: Επίθεση με πέτρες κατά αστυνομικών

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. - Έλεγχοι
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. - Έλεγχοι © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ασπρόπυργος: Επίθεση με πέτρες κατά αστυνομικών στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Επίθεση με πέτρες και αντικείμενα πραγματοποίησε ομάδα ατόμων κατά αστυνομικών στον Ασπρόπυργο, το απόγευμα της Κυριακής (20/12). 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, γύρω στις 18:00, μια ομάδα περίπου 20 παιδιών πέταξαν πέτρες σε ένα περιπολικό στη συμβολή της λεωφόρου ΝΑΤΟ με την οδό Κορυτσάς, χωρίς να προκαλέσουν ζημιές. Αμέσως μετά απομακρύνθηκαν, αλλά περίπου μία ώρα αργότερα άρχισαν να συγκεντρώνονται και πάλι στο σημείο, όπου επιτέθηκαν με πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί, χωρίς και πάλι να προκληθούν ζημιές.

Γύρω στις 20:00, οι συγκεντρωθέντες που ανέρχονταν περίπου στα 100 άτομα, άναψαν φωτιά σε έναν κάδο και πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς και πάλι τραυματισμούς ή ζημιές. Οι αστυνομικοί απώθησαν τους νεαρούς, οι οποίοι σκορπίστηκαν, αλλά δεν απομακρύνθηκαν και βρίσκονται στην περιοχή, όπου έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους, χωρίς όμως να σημειώνονται επεισόδια προς το παρόν.

Νωρίτερα, στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα οι αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο σημείο, καθώς υπήρχε στο διαδίκτυο κάλεσμα προς τους αρνητές του ιού να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, προσήγαγαν ένα άτομο το οποίο δεν φορούσε μάσκα, δεν είχε στείλει SMS και γενικώς δεν είχε τηρήσει κανέναν κανόνα για την έξοδο του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην πλατεία δεν προσήλθαν άτομα σε ανταπόκριση του καλέσματος, εκτός από τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος μάλιστα ήταν εριστικός προς τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ