Ελλαδα

Eπίθεση στο Περιστέρι: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση στο Περιστέρι
Επίθεση στο Περιστέρι © EUROKINNISSI

Ελεύθεροι με όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την αιματηρή επίθεση στο Περιστέρι

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματική εγγύηση αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για την αιματηρή επίθεση σε μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι με θύμα έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό.

Ο πρώτος κατηγορούμενος, γιος εφοπλιστή, απέδωσε την παρουσία του στον χώρο της επίθεσης, στην επιθυμία του να ανταλλάξει το αυτοκίνητο του με άλλο, ενώ φέρεται να είπε πως δεν γνωρίζει το θύμα κάτι που ,όπως υποστηρίζει, επιβεβαιώνει και το θύμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και πλημμεληματικές κατηγορίες. Μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στην Αστυνομία καθώς και με χρηματική εγγύηση που ορίστηκε στις 10 χιλιάδες ευρώ για τον πρώτο και 5 χιλιάδων ευρώ στον συγκατηγορούμενο του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ