- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου μιας γυναίκας 51 ετών, που εργαζόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας, από κορωνοϊό έκανε γνωστή η ΠΟΕΔΗΝ.
Στην ανακοίνωση του θανάτου μίας 51χρονης εργαζόμενης στο νοσοκομείο της Καβάλας προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
«Δεν προλαβαίνουμε πιά να μετράμε νεκρούς συναδέλφους. Νέοι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Μην ψάχνετε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ιεροσυλία στη μνήμη τους. Εφ’ όσον όλοι οι νεκροί συνάδελφοι εργάζονταν και δεν είχαν άδεια ειδικού σκοπού σημαίνει ότι δεν εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.
Σύμφωνα με τον ίδιο η άτυχη γυναίκα είχε δύο παιδιά και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας ως προϊστάμενη του τμήματος προσωπικού. Η 51χρονη νοσηλευόταν σε κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Καβάλας και στις 18 Νοεμβρίου εισήχθη στη ΜΕΘ.
«Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους. Χάνουν τα λόγια το νόημα τους πιά να μιλάμε συνεχώς για μέτρα ατομικής προστασίας, για τήρηση των δεσμεύσεων. Η κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να προωθήσει νομοθετική διάταξη να θεωρείται εργατικό ατύχημα ο θάνατος των συναδέλφων. Να θεωρούνται θύματα πολέμου. Για να μπορούν να αποζημιωθούν οι οικογένειες και να λάβουν σύνταξη» σημειώνει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μηχανήματα, με βάρος άνω των 150 τόνων το καθένα, κατέρρευσαν με ελεγχόμενο τρόπο
Ένα από τα πιο σπάνια είδη στον κόσμο
Φόρος τιμής στην προσφορά του στην επιστήμη και στην εκπαίδευση
Λόγω εκτέλεσης εργασιών
Σε ποιες στάσεις θα διατεθούν λεωφορεία
Έλεγχοι για «μαύρο χρήμα», περιουσίες και συγγενικά πρόσωπα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Aύξηση παρατηρείται μόνο στην περιφέρεια Κρήτης
Το χρονικό του συμβάντος
Παραμένει στο μικροσκόπιο άτομο του στενού περιβάλλοντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιμένει ότι είναι αθώος
Η δημοσιογράφος υπέστη κάταγμα από έκρηξη εξωτερικής μονάδας κλιματισμού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχει ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις
Αυξάνονται οι εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες το φετινό καλοκαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.