Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΑΧΕΠΑ

Βούρκωσε ο δήμαρχος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
axepa.jpg
ΑΧΕΠΑ απόψε © THESSTODAY

Φωτίστηκε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης - Δείτε εικόνες και βίντεο

Στη Θεσσαλονίκη σε κλίμα συγκίνησης άναψε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στην τελετή, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε βουρκωμένος ότι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι «η αγάπη και η αλληλεγγύη».

Στη Θεσσαλονίκη η τελετή για το άναμμα του δέντρου έγινε παρουσία του δημάρχου και της αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού, Μαρίας Καραγιάννη, του διοικητή αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του εφημερεύοντος νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

axepa-2.jpg
AXEΠΑ απόψε © ΤHESSTODAY

Υπό τους ήχους της “Thessaloniki Youth Band” άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αμέσως μετά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας αντάλλαξε δώρα.

ThessToday.gr - Συγκινημένος Ζέρβας δηλώσεις ΑΧΕΠΑ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε δηλώσεις του εμφανώς συγκινημένος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «φέτος έχουμε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο άναμμα του δέντρου. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά και ανάσα στους συμπολίτες μας και κοντά σε εκείνους που νοσούν και δίνουν τη μάχη με την αρρώστια.

Δεύτερον στους συγγενείς και φίλους τους που βρίσκονται δίπλα τους και τους φροντίζουν. Απέναντι σε όλο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει το παν υπερβαίνοντας ανθρώπινες δυνάμεις δίνοντας 24 ώρες την εβδομάδα αυτή τη μάχη. Άλλωστε η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπά σε αυτά εδώ τα νοσοκομεία και είναι εξαιρετικά σημαντικό όλοι εμείς να βρισκόμαστε δίπλα τους. Ειδικά αυτές τις μέρες, γιατί το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ