- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πλήθος κόσμου χόρεψε σάλσα στην πλατεία Αριστοτέλους το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να καταρριφθεί το σχετικό ρεκόρ Γκίνες.
Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 1.102 χορευτών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι λικνίστηκαν σε συγχρονισμένη salsa rueda επί 7:16 λεπτά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε γίνει στην Ιταλία, όπου 706 άτομα χόρεψαν για 5 λεπτά.
H εκδήλωση «Break Record Guiness - The Largest Rueda de Casino», οργανώθηκε από τη Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 σε συνεργασία με τη σχολή χορού «Danza Fuerte» και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές (5 ευρώ για κάθε χορευτή) θα προσφερθούν στο Σύλλογο «Ελπίδα για το παιδί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
Διπλασίασε τον χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς
«Τα παιδιά έτρωγαν από τους κάδους και βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση»
Στις χρήσεις γης που προβλέπεται από το ειδικό πολεοδομικό καθεστώς δεν περιλαμβάνονται ξενοδοχεία
Θα διεξαχθεί ο «6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026»
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.