- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στo γραφείο του Κ. Γκιουλέκα
Μπογιές και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειεας
Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και τα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης δύο άτομα σε κτίριο της οδού Αγίας Σοφίας 46, στη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζονται το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και τα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Σύμφωνα με το thestival.gr, από όπου και οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, ένας άνδρας και μια γυναίκα εισήλθαν στο κτίριο και πέταξαν μπογιές και τρικάκια στον 5ο όροφο, όπου στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα. Έπειτα ανέβηκαν και στον 8ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Τα δύο άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα.
«Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις στο γραφείο του βουλευτή μας Κώστα Γκιουλέκα και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Τέτοιες πράξεις δεν μας εκφοβίζουν & δε μας φιμώνουν» έγραψε ο κ. Γαϊτάνης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.