Ελλαδα

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας: Βελτιώνεται η κατάσταση τής υγείας του

«Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου», αναφέρει η Εκκλησία της Αλβανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η ανακοίνωση της Εκκλησίας της Αλβανίας για την κατάσταση τής υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου.

Βελτιώνεται η κατάσταση τής υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου. Η Εκκλησία της Αλβανίας με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι οι μικροβιολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι άριστες.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος παραμένει εις κατ' οίκον περιορισμό στην Αθήνα. Οι μικροβιολογικές του εξετάσεις είναι άριστες. Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του. Ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον των πολυάριθμων φίλων, «τη ελπίδι χαίροντες, τη θλίψει υπομένοντες, τη προσευχή προσκαρτερούντες».

Ο 91χρονος Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές Νοέμβρη και μεταφέρθηκε στις 11/11 με ειδική πτήση από την Αλβανία στην Ελλάδα, όπου και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μετά από 12 ημέρες νοσηλείας έλαβε εξιτήριο την Δευτέρα και πλέον βρίσκεται σε κατ' οίκον νοσηλεία στην Αθήνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ