Ελλαδα

Πέθανε ο Πέτρος Ακριβάκης - Θλίψη στον αθλητισμό

Σε ηλικία 41 ετών - Έδινε μάχη με την επάρατη νόσο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petros-akrivakis.jpg
Πέτρος Ακριβάκης

Ο Πέτρος Ακριβάκης, ομοσπονδιακός προπονητής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 41 ετών, με τον ΣΕΓΑΣ να εκφράζει τη θλίψη του για την τραγική απώλεια.

Ο Πέτρος Ακριβάκης πέθανε, σε ηλικία 41 ετών. Η είδηση βύθισε στο πένθος τον κόσμο του αθλητισμού. Ήταν ομοσπονδιακός προπονητής σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ακριβάκης έδωσε μάχη με την επάρατη νόσο και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2020.

Συνεργάστηκε με τον ΣΕΓΑΣ, ενώ ως τεχνικός συμμετείχε σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες με την αθλήτρια Σάββα Λίκα, με την οποία κατάφεραν να σημειώσουν πολλές επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα των ρίψεων, όπως ο Σπύρος Λεμπέσης, η Βαγγελιώ Σοφάνη, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, ο Ανδρέας Αναστασόπουλος, η Μάγδα Κομότογλου.

Τον τελευταίο καιρό γύμναζε μεταξύ άλλων την ακοντίστρια Αφροδίτη Μανιού και τον δισκοβόλο Μιχάλη Καρτσίνη. Γιος ενός εκ των κορυφαίων προπονητών ρίψεων στην Ελλάδα, του Νίκου Ακριβάκη, ασχολήθηκε με τη δισκοβολία, αγώνισμα στο οποίο διακρίθηκε σε νεαρή ηλικία με συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, σε ανακοίνωσή του, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Πέτρου Ακριβάκη, ενός νέου ανθρώπου, και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ