Ελλαδα

Φλώρος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Όποιος κάνει μοιραίο λάθος, θα το πληρώσει

Νέο αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία που δεν σταματά τις προκλήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος © EUROKINISSI/ /ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Κωνσταντίνος Φλώρος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Το μήνυμά του για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με αποδέκτη την Τουρκία- Τι λέει για την τουρκική προκλητικότητα.

Μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, μέσα από την αυριανή (21/11) ημερήσια διαταγή του, που απευθύνεται στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για τον φετινό εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 21 Νοεμβρίου, καθώς τονίζει μεταξύ άλλων: «Όποιος απειλεί, αν κάνει το μοιραίο λάθος, έχουμε τη δύναμη να τον ξαφνιάσουμε δυσάρεστα, έχουμε την ικανότητα να τον κάνουμε να το πληρώσει πολύ ακριβά».

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σημειώνει ότι «Καλούμαστε για μία ακόμα φορά να διαψεύσουμε τα όνειρα και τις ιταμές βλέψεις κάθε επίδοξου επιβουλέα και να το πράττουμε με περισσή αυταπάρνηση, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο» και προσθέτει: «Έχουμε την ισχύ και τη θέληση να τον κάνουμε να νιώσει αμέσως στο πετσί του το τεράστιο σφάλμα του. Και προσθέτει πως η ψυχή του Έλληνα μαχητή και η τρομακτική δύναμη πυρός των μέσων μας είναι σε θέση να φέρουν, την ώρα που θα χρειαστεί, το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Επίσης, αναφέρεται και στην ελληνοτουρκική κρίση και υπογραμμίζει το πλήθος των τουρκικών προκλήσεων. «Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε όλο αυτό το διάστημα ήταν και παραμένουν πολλές. Δεν μας πτοούν όμως... Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Η παρατεταμένη κρίση με τη γείτονα έγινε εξάλλου η αφορμή για να γεννηθούν νέες ευκαιρίες για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη Χώρα. Ευκαιρίες για τον εκσυγχρονισμό του οπλοστασίου μας, για την αναβάθμιση των υποδομών μας αλλά και για την απόκτηση νέων μέσων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αυξάνοντας την αποτρεπτική ισχύ μας στο μέγιστο». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ