Ελλαδα

Κορωνοϊός: Νοσοκόμα κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Έχασε την μάχη με τον ιό ένας ακόμη εργαζόμενος σε νοσοκομείο αναφοράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΤΟ GRAFFITI ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ SAME84 ΤΗΣ URBANACT ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ
ΤΟ GRAFFITI ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ SAME84 ΤΗΣ URBANACT ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ © (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Κατέληξε από κορωνοϊό μια νοσοκόμα στο ΑΧΕΠΑ, μία μόλις μέρα μετά τον θάνατο του 42χρονου πνευμονολόγου στο νοσοκομείο Αττικόν

Μετά τη θλιβερή είδηση ότι ένας 42χρονος πνευμονολόγος κατέληξε από κορωνοϊό στο «Αττικό» νοσοκομείο, μια ακόμα είδηση θανάτου υγειονομικού υπαλλήλου έρχεται στο φως.

Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του star, μια γυναίκα περίπου 50 ετών, η οποία εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, έχασε τη μάχη με τον ιό. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή συνάδελφός της στο ΑΧΕΠΑ, με ανάρτησή του στο Facebook.

«ΕΔΩ ΑΧΕΠΑ. Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδέλφισσα μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν. Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία. Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν.
Σας παρακαλουμε παρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας.
Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για συνομωσίες και τι έγινε λάθος», αναφέρει στην ανάρτησή του.

axepa.jpg

Πριν λίγες μέρες πέθανε από κορωνοϊό σε ηλικία 52 ετών ο Γιάννης Μητρόπουλος, ένας εκ των γιατρών της Βουλής,  με ειδικότητα καρδιολόγου, ο οποίος νοσηλευόταν για μικρό χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο Σωτηρία.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ