Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 05.11

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kinisi.jpg
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI

Σε ποιους δρόμους της Αθήνας εντοπίζονται τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα σήμερα Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσετε στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τα Πέτρου Ράλλη έως την Νέα Φιλαδέλφεια, στις Κύπρου, Λ. Δημοκρατίας και Λ.Φυλής προς την Πλατεία των Αγίων Αναργύρων, στην κάθοδο της Μεσογείων από το Πεντάγωνο έως την Φειδιππίδου, στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου και στην Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.


Πολύ αυξημένη η κίνηση στα δύο ρεύματα της Λ.Κηφισίας από τα Σίδερα Χαλανδρίου έως την Πανόρμου, στην κάθοδο της Κατεχάκη από Πίνδου έως την Μεσογείων και στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας.

Κατά τμήματα δυσκολίες στην κάθοδο της Λ. Κηφισού από Κόκκινο Μύλο έως το Περιστέρι, στα δύο ρεύματα της Αρδηττού και της Λ. Βασ. Κωνσταντινου,αλλά κι από το σταθμό του Μετρό Άγιος Δημήτριος μέσω Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως έως την Αρδηττού. Επίσης, η άνοδος της Κηφισού έχει μποτιλιάρισμα λόγω δύο τροχαίων ατυχημάτων.

Χαμηλές ταχύτητες στην  Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από την Λ. Αλίμου έως την Λ. Αμφιθέας και στην 34ου Συντάγματος στον Πειραιά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ