Ελλαδα

COVID-19: Παρατείνεται η υποχρεωτική τηλεργασία στην περ. Αττικής

Για το 40% των εργαζομένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τηλεργασία
Τηλεργασία © pixabay.com

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου η υποχρεωτική τηλεργασία για το 40% των εργαζομένων στην περ. Αττικής λόγω κορωνοϊού

Παρατείνεται η υποχρέωση εφαρμογής των έκτακτων και προσωρινών μέτρων για την περιφέρεια Αττικής ως προς την οργάνωση του τόπου και του χρόνου εργασίας (της υποχρεωτικής τηλεργασίας για το 40% των εργαζομένων σε επιχειρήσεις-εργοδότες του ιδιωτικού τομέα και του κλιμακωτού ωραρίου ανά μισή ώρα εντός διώρου κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους), σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Όπως ορίζει η ΚΥΑ, για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 η υποχρέωση εφαρμογής των έκτακτων και προσωρινών μέτρων για την περιφέρεια Αττικής ως προς την οργάνωση του τόπου και του χρόνου εργασίας, που προβλέπεται στο άρθρο 235 του ν. 4727/2020 (Α΄ 184).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Το ζευγάρι που μπέρδεψε τον κουτσομπολισμό
Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Το ζευγάρι που μπέρδεψε τον κουτσομπολισμό

Δεν μας νοιάζει αν χώρισαν, ούτε αν θα τα ξαναβρούν. Μόνο που το ελληνικό κατεστημένο του κιτρινισμού δεν ξέρει με τι μάτια να κοιτάξει την απέραντη ομορφιά της ωραίας Έλενας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.