Ελλαδα

Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ o Γ. Ρουπακιάς, δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Συνελήφθη από πάνοπλους αστυνομικούς - Δείτε τις εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, μέσα σε περιπολικό οδηγείται στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του
Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, μέσα σε περιπολικό οδηγείται στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, συνελήφθη σε πολυκατοικία όπου βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό στον Ταύρο και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν από τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2020 οδηγήθηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα και μέλος της Χρυσής Αυγής.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή των ισοβίων για τον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος συνελήφθη από πάνοπλους αστυνομικούς στην πολυκατοικία όπου διαμένει στον Ταύρο.

Αρχικά, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα οδηγήθηκε στη Σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και ακολούθως στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Από εκεί μεταφέρεται στις φυλακές, κατά πάσα πιθανότητα του Δομοκού, όπου είχε προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς βρισκόταν στις φυλακές του Δομοκού, απ' όπου και αποφυλακίστηκε αφού δεν είχε οριστεί δικάσιμος. Βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό εδώ και 4,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 18 Μαρτίου 2016.

Δείτε τις εικόνες από τη μεταφορά του Γιώργου Ρουπακιά στη ΓΑΔΑ:

Το όχημα της Αστυνομίας που μεταφέρει τον Γιώργο Ρουπακιά στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, μετά τη σύλληψή του στον Ταύρο από αστυνομικούς, οδηγήθηκε με περιπολικό στη ΓΑΔΑ
Ο Γιώργος Ρουπακιάς, μετά τη σύλληψή του στον Ταύρο από αστυνομικούς, οδηγήθηκε με περιπολικό στη ΓΑΔΑ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ