Ελλαδα

Η Chipita υποστηρίζει σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» προχώρησε στη δημιουργία του 2ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Λαμία, με σύμμαχο την CHIPITA

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 758
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με την υποστήριξη της CHIPITA το 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Λαμία

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Με την υποστήριξη της CHIPITA το 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Λαμία

Η φράση «αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη», του συγγραφέα James Barrie, αποκτά μεγαλύτερη δύναμη σε μία χρονιά που όλα έχουν αλλάξει. Φωτεινές πράξεις που, ανεξάρτητα των προκλήσεων και των συνθηκών, έχουν στην καρδιά τους την προσφορά εξελίσσουν την ίδια την κοινωνία και ανοίγουν το δρόμο σε ένα μέλλον καλύτερο και πιο φωτεινό για όλους. 

Η περίπτωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» είναι ένα λαμπρό παράδειγμα προσφοράς. Με αποστολή να βρίσκεται δίπλα σε οικογένειες που δεν έχουν τα απαραίτητα για μία σύγχρονη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, το φιλανθρωπικό έργο του Οργανισμού έχει βρει το στόχο του.  

Με την υποστήριξη της CHIPITA το 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Λαμία

Με τη ζωή να συνεχίζεται, παρά τις όποιες δυσκολίες της περιόδου, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» προχώρησε στη δημιουργία του 2ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στην πόλη της Λαμίας, έχοντας και πάλι στο πλευρό του έναν πολύτιμο σύμμαχο, την εταιρεία CHIPITA.

Το νέο ΚΔΑΠ Λαμίας πριν από λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί στην αγκαλιά του παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Πρόκειται για έναν χώρο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να ψυχαγωγηθούν στον ελεύθερο χρόνο τους, μέσα από ατομικές ή ομαδικές δραστηριότητες.

Με την υποστήριξη της CHIPITA το 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Λαμία
Με την υποστήριξη της CHIPITA το 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Λαμία

Η συνεργασία, καταλύτης στις μέρες μας
Σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε όπου η αβεβαιότητα είναι εμφανής, η συνεργασία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Η στήριξη σημαντικών πρωτοβουλιών που σκοπό έχουν την ευημερία των ανθρώπων αποτελεί καταλύτη για την κοινωνία. 

Αυτή είναι η φιλοσοφία που συνοδεύει εδώ και 47 χρόνια την CHIPITA. Έχοντας ως προτεραιότητα την κοινωνία και τον άνθρωπο, και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», η εταιρία στηρίζει εδώ και 4 χρόνια το πολύτιμο έργο της. Από το 2017 η CHIPITA καλύπτει πλήρως τα λειτουργικά έξοδα του 1ου Κέντρου που δημιουργήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων. Συνεπής στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται αναλαμβάνει να στηρίξει και το νέο ΚΔΑΠ στη Λαμία. Μία κίνηση που φανερώνει την αγάπη της για τα παιδιά και τον σεβασμό της στην περιοχή απ’ όπου ξεκίνησε το επιτυχημένο επιχειρηματικό της ταξίδι, με τη δημιουργία του πρώτου της εργοστασίου.  

Με την υποστήριξη της CHIPITA το 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Λαμία

Μία πράξη έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη
Ηχηρή απόδειξη είναι η λειτουργία του 1ου Κέντρου στα Ιωάννινα το οποίο προσφέρει, στα 4 περίπου χρόνια λειτουργίας του, σημαντικό έργο σε περισσότερα από 160 παιδιά της περιοχής κάθε χρόνο. Καθημερινά τα παιδιά διαπαιδαγωγούνται και ψυχαγωγούνται από έμπειρους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς διάφορων ειδικοτήτων, οι οποίοι τους δίνουν τα κατάλληλα εφόδια για ένα αύριο με ίσες ευκαιρίες για όλους. 

Με τη πεποίθηση ότι ένα καλό μπορεί να ανταποδοθεί πολλαπλασιαστικά, είμαστε σίγουροι ότι το έργο του 2ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» στη Λαμία και την υποστήριξη της CHIPITA, θα φέρει εξίσου πολλαπλά οφέλη στις οικογένειες και στα παιδιά. Γιατί η κοινωνική προσφορά είναι η μία «επένδυση» που δεν αποτυγχάνει ποτέ! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ