Ελλαδα

Τραγωδία στη Λιβαδειά: Νεκρός 45χρονος από ηλεκτροπληξία

Την ώρα που μάζευε βαμβάκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όχημα μεταφοράς βαμβακιού
Όχημα μεταφοράς βαμβακιού

Ένας 45χρονος χειριστής αγροτικού μηχανήματος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Λιβαδειά την ώρα που μάζευε βαμβάκι.

Ένας 45χρονος στη Λιβαδειά πέθανε από ηλεκτροπληξία. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε αγροτική περιοχή, στη Χαιρώνεια, με θύμα έναν χειριστή βαμβακοσυλλεκτικής μηχανής.

Ο 45χρονος βρήκε τον θάνατο όταν επιχείρησε να αδειάσει σε πλατφόρμα το βαμβάκι που είχε μαζέψει με το μηχάνημα. Κατά τη διάρκεια των χειρισμών, «βρήκε» σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το βαμβάκι πήρε φωτιά ενώ έσκασαν τα λάστιχα του αγροτικού μηχανήματος. Σε άρθρο του το tvstar επισημαίνει ότι πάνω στο όχημα βρίσκονταν δύο άνδρες, ηλικίας 45 και 55 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 45χρονου, ενώ έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του 55χρονου για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το έργο της προανάκρισης για την τραγωδία στη Λιβαδειά με τον 45χρονο που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ