- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βατόπουλος: Τι λέει για τη διασκέδαση των νέων και τις μάσκες
«Δεν πρόκειται να είναι όλη η ζωή μας έτσι»
Αλκιβιάδης Βατόπουλος: Έκκληση προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό- Τι λέει για τους νέους και το μέτρο της μάσκας
«Η νεολαία ας συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε μια χρονιά που δεν θα διασκεδάσει πολύ» σημείωσε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6.
Ο κ. Βατόπουλος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες για υπομονή με την πανδημία του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να είναι όλη η ζωή μας έτσι. Αν προσπαθήσουμε φέτος και του χρόνου αυτό το πράγμα θα τελειώσει. Αυτή η κατάσταση με τις μάσκες είναι απολύτως παροδική. Αν το συνειδητοποιήσουμε αυτό θα εφαρμόσουμε καλύτερα τα μέτρα».
Σύμφωνα με τον καθηγητή, η πανδημία «στην Ελλάδα ελέγχεται καλύτερα από ό,τι στην βόρεια Ευρώπη και την Ισπανία. Αν προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο, στα γηροκομεία να μην γίνονται επισκέψεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πάρτι 1.000 άτομα στις πλατείες».
«Για να περάσει με το μικρότερο δυνατό κόστος σε ζωές και στην οικονομία πρέπει να τηρούμε τα μέτρα» κατέληξε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
112 τα ξημερώματα για εκκένωση της Κρυσταλλοπηγής
Τι απαντά σε δημοσίευμα της «ΕφΣυν»
Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή
Έχουν ενισχυθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα καταναλώσει αλκοόλ», ισχυρίστηκε ο δράστης
Αυξάνονται οι συχνότητες διέλευσης των λεωφορείων και μειώνονται οι αναμονές στις στάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.