Ελλαδα

Βίκυ Σταμάτη: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος

Το μήνυμά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκυ Σταμάτη
Βίκυ Σταμάτη © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Βίκυ Σταμάτη: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας συμπτώματα εμφράγματος

Η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από αναρτήσεις της στa social media. 

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, έκανε τρεις αναρτήσεις μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Τα ύπουλα συμπτώματα του εμφράγματος. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον…».

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του. 

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί έχοντας συμπτώματα πνευμονίας, ενώ είχε υποβληθεί και σε τεστ κορωνοϊού το οποίο και είχε βγει αρνητικό

Τότε, η Βίκυ Σταμάτη είχε δηλώσει:  «Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ