Ελλαδα

Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο: Ανοιχτό και πάλι από σήμερα

Παρέμενε κλειστό λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vizantino-mouseii.jpg
Βυζαντινό Μουσείο © EUROKINISSI

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ανοίγει ξανά σήμερα - Παρέμενε κλειστό για λίγες μέρες λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο

Κανονικά θα λειτουργεί από σήμερα το Βυζαντινό και Χριστιανική Μουσείο  το οποίο παρέμεινε κλειστό τις τελευταίες ημέρες λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενό του.

Μετά από συνεννόηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, με τη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, Κατερίνα Δελλαπόρτα, τον υπηρεσιακό γραμματέα του ΥΠΠΟΑ και την αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί να παρακολουθεί τα θέματα κορωνοϊού, το Μουσείο, όπως και το καφέ, παρέμενε κλειστό από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, μέχρι και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, που ολοκληρώθηκε  η διαδικασία των τεστ στο σύνολο του προσωπικού, συνολικά 45 άτομα. Επίσης, στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη απολύμανση, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Όπως ενημερώνει το αρμόδιο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το σύνολο των εργαζομένων στο Μουσείο οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Covid test διαγνώστηκαν αρνητικοί. 

Οπότε επανέρχεται η κανονικότητα με το ημερήσιο ωράριο στο μουσείο να είναι 9.00 – 16.00.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ